KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Klasy IV - VIII

KLASA 4 A
Zofia Pryczek- wyróżnienie w XXIII Międzyszkolnym Konkursie Poezji Religijnej, organizator: Szkoła Podstawowa nr 37
KLASA 4 B
Maja Lewińska- III miejsce w konkursie plastycznym Łódzkie Zakątki Kultury w ramach projektu Szlakiem Kultury, organizator: Hufiec ZHP Łódź-Górna
Sylwia Sudoł- wyróżnienie w konkursie plastycznym Łódzkie Zakątki Kultury w ramach projektu Szlakiem Kultury, organizator: Hufiec ZHP Łódź-Górna
Amelia Sujecka- wyróżnienie w konkursie plastycznym Łódzkie Zakątki Kultury w ramach projektu Szlakiem Kultury, organizator: Hufiec ZHP Łódź-Górna
Antonina Ignaczak- II miejsce w szkolnym konkursie PIRAMIDA ZDROWIA
Oliwia Kuraś- wyróżnienie w szkolnym konkursie PIRAMIDA ZDROWIA
Piotr Boczkowski- III miejsce w Międzyszkolnym Konkursie Plastycznym Bajkowa Łódź, organizator SP 91
KLASA 4 C
KLASA 5 B
Antoni Szefler- II miejsce  w konkursie plastycznym Łódzkie Zakątki Kultury w ramach projektu Szlakiem Kultury, organizator: Hufiec ZHP Łódź-Górna
Igor Mikołajczyk- wyróżnienie w konkursie plastycznym Łódzkie Zakątki Kultury w ramach projektu Szlakiem Kultury, organizator: Hufiec ZHP Łódź-Górna
Igor Mikołajczyk- I miejsce w szkolnym konkursie PIRAMIDA ZDROWIA
KLASA 5 C
Uczniowie klasy 5c zwyciężyli w Szkolnym Konkursie Fotograficznym "Rózne oblicza patriotyzmu", kategoria klas V- VIII
Zofia Fau-  I miejsce w Szkolnym Konkursie Fotograficznym "Selfie z Niepodległą"
Stanisław Kołodziej-  II miejsce w Szkolnym Konkursie Fotograficznym "Selfie z Niepodległą"
Amelia Grzejszczak- III miejsce w Szkolnym Konkursie Fotograficznym "Selfie z Niepodległą"
Amelia Grzejszczak- wyróżnienie w konkursie plastycznym Łódzkie Zakątki Kultury w ramach projektu Szlakiem Kultury, organizator: Hufiec ZHP Łódź-Górna
Patryk Graczyk- wyróżnienie w III edycji Ogólnołódzkiego Konkursu na komiks Dzień z życia w Pałacu Herbsta, organizator: Dział Edukacji Pałacu Herbsta, oddział Muzeum Sztuki w Łodzi

Patryk Graczyk- zwycięzca ogólnołódzkiego konkursu plastycznego KOCHAM ZABAWĘ na plakat Międzynarodowego Festiwalu Filmów dla Dzieci i Młodzieży w Busan, organizator Międzynarodowego Festiwalu Filmów dla Dzieci i Młodzieży w Busan oraz sieć Miast Filmu UNESCO, Narodowe Centrum Kultury Filmowej EC1 Łódź – Miasto Kultury w Łodzi
Amelia Bensalem- wyróżnienie w konkursie plastycznym "KOCHAM ZABAWĘ" na plakat Międzynarodowego Festiwalu Filmów dla Dzieci i Młodzieży w Busan, organizator Międzynarodowego Festiwalu Filmów dla Dzieci i Młodzieży w Busan oraz sieć Miast Filmu UNESCO, Narodowe Centrum Kultury Filmowej EC1 Łódź – Miasto Kultury w Łodzi
Nikola Pawlak- wyróżnienie w konkursie plastycznym "KOCHAM ZABAWĘ" na plakat Międzynarodowego Festiwalu Filmów dla Dzieci i Młodzieży w Busan, organizator Międzynarodowego Festiwalu Filmów dla Dzieci i Młodzieży w Busan oraz sieć Miast Filmu UNESCO, Narodowe Centrum Kultury Filmowej EC1 Łódź – Miasto Kultury w Łodzi
praca Patryka prace konkursowe
Patryk Graczyk- laureat nagrody specjalnej w Łódzkim Konkursie Fotograficznym NASZE MIASTO W STULECIE NIEPODLEGŁOŚCI, organizator SP 29 w Łodzi
Nagroda Patryka Ekspozycja Praca Patryka Uroczystość rozdania nagród Uroczystość rozdania nagród dyplom 
Patryk Graczyk- wyróżnienie,laureat Ogólnopolskiego Konkursu Historyczno-Plastycznego 75 rocznica bitwy o Monte Cassino, organizator ZG Związku Oficerów Rezerwy Rzeczypospolitej Polskiej, patronat Prezydenta Polski, Senatu RP
Patryk Graczyk- III miejsce w szkolnym konkursie PIRAMIDA ZDROWIA
KLASA 6 A
Maria Walczak- II miejsce w Konkursie Plastycznym na Szkolny Ex libris
Dominika  Kowalewska- III miejsce w Konkursie Plastycznym na Szkolny Ex libris
KLASA 6 B
Krystian Stefanów- I miejsce w Konkursie Plastycznym na Szkolny Ex libris
Michał Koba- wyróżnienie w szkolnym konkursie PIRAMIDA ZDROWIA
KLASA 7 A
KLASA 8 A
Kinga Korycka- I miejsce w XXIII Międzyszkolnym Konkursie Poezji Religijnej, organizator: Szkoła Podstawowa nr 37
Hubert Elzner- wyróżnienie w szkolnym konkursie PIRAMIDA ZDROWIA
KLASA 8 B