KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

mgr Góra Agnieszka – dyrektor szkoły, nauczyciel j. polskiego
mgr Kalmanowicz Beata, wicedyrektor szkoły, nauczyciel informatyki

ks.- Rafał Balcerzak nauczyciel religii
mgr Banaszek Aneta– nauczyciel edukacji wczesnoszkolnej
mgr Bedeker Oksana - nauczyciel świetlicy
mgr Chuncia Małgorzata – nauczyciel edukacji wczesnoszkolnej i muzyki
mgr Cieplucha Urszula - nauczyciel historii i j. polskiego
mgr Felczak Michał - nauczyciel biblioteki
mgr Fornalczyk Małgorzata - nauczyciel edukacji wczesnoszkolnej i plastyki
mgr Gałazka Ewa- nauczyciel historii 
mgr Grabiszewska Renata - nauczyciel wychowania fizycznego
mgr Grąbkowski Jacek- nauczyciel edukacji dla bezpieczeństwa
mgr Józefowicz Joanna - nauczyciel zajęć komputerowych i informatyki
mgr Kart Monika - nauczyciel j. polskiego
mgr Kłos Marek- nauczyciel języka angielskiego i chemii
mgr Konieczna Marzena– nauczyciel edukacji wczesnoszkolnej
mgr Kowalska Małgorzata - nauczyciel religii
mgr Kuch Joanna - pedagog
mgr Łuczyńska Aneta - nauczyciel matematyki
mgr Matuszewska Marzena- nauczyciel geografii
mgr Mrozowska Monika - nauczyciel języka niemieckiego i biblioteki
mgr Nowaczyńska Beata - nauczyciel plastyki i techniki
mgr Morawska Magdalena - psycholog
mgr Pawlik Anna - nauczyciel j. angielskiego i matematyki
mgr Piasecka Agnieszka - nauczyciel świetlicy i wychowania fizycznego
mgr Skrzypek Monika - nauczyciel przyrody
mgr Szczawiński Andrzej- nauczyciel wychowania fizycznego
mgr Węgrzynowska Agata- nauczyciel języka polskiego
mgr Wilk Agnieszka - nauczyciel edukacji wczesnoszkolnej 
mgr Woźniak Dagmara- nauczyciel matematyki i fizyki