KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Klasy I - III

KLASA 1 A
- Piotr Rakowski-  II miejsce w Szkolnym Konkursie Plastycznym na Kokardę Narodową
KLASA 1 B
Uczniowie klasy 1b zwyciężyli w Szkolnym Konkursie Fotograficznym "Rózne oblicza patriotyzmu", kategoria klas I- IV
- Malwina Szuberska-  III miejsce w Szkolnym Konkursie Fotograficznym "Selfie z Niepodległą"
- Malwina Szuberska-  wyróżnienie w XXIII Międzyszkolnym Konkursie Poezji Religijnej, organizator: Szkoła Podstawowa nr 37
KLASA 2 A
- Barbara Kołodziej- I miejsce w Szkolnym Konkursie Fotograficznym "Selfie z Niepodległą"
- Marcel Wójcik-  II miejsce w Szkolnym Konkursie Fotograficznym "Selfie z Niepodległą"
- Barbara Kołodziej-  III miejsce w Szkolnym Konkursie Plastycznym na Kokardę Narodową
KLASA 2 B
- Magdalena Górska-  III miejsce w Szkolnym Konkursie Fotograficznym "Selfie z Niepodległą"
- Alicja Ołubek-  I miejsce w Szkolnym Konkursie Plastycznym na Kokardę Narodową
KLASA 3 A
Adam Skopiński-  III miejsce w XXIII Międzyszkolnym Konkursie Poezji Religijnej, organizator: Szkoła Podstawowa nr 37
Natalia Kołodziejczyk- wyróżnienie w Międzyszkolnym Konkursie Plastycznym Bajkowa Łódź, organizator SP 91